Έπιπλα Γραφείου

Περιβάλλον Γραφείου

Από το 2010 οι δραστηριότητες της Neandros Ltd. επεκτάθηκαν στον τομέα της οργάνωσης των γραφείων, σε συνεργασία με το PALIVOS OFFICE CENTER GROUP-POC Group- κυρίως στην προμήθεια ποιοτικών επίπλων γραφείου & καθισμάτων, καθώς και την ανάπτυξη ολοκλητωμένων λύσεων εξοπλισμού μέσω της μεγάλης μας εμπειρίας σε χώρους εργασίας.

  • Έπιπλα Γραφείου

  • Καθιστικάά

  • Χωρίσματα

  • Χρηματοκιβώτια/Ασφαλοερμάρια

  • Home office

  • Ολοκληρωμένες Λύσεις

Το τμήμα μελετών του P.O.C. Group σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαχειρίζεται χώρους εργασίας, οι οποίοι απαιτούν τεχνική εμπερία πέρα ​​από την απλή παροχή & εξοπλισμό επίπλων γραφείου. Η δημιουργία ειδικών κατασκευών, χωρισμάτων, ψευδοροφών, φωτισμού, ηλεκτρικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση προϊόντων & υπηρεσιών που παρέχει η ομάδα μας.
Το P.O.C. Group ασχολείται με την κατασκευή & εισαγωγή επίπλων γραφείου, παρέχοντας παράλληλα πλήρη τεχνική υποστήριξη για τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων. Μας έχουν εμπιστευθεί κατά τη πολύχρονη διάρκεια της πορείας μας, με άριστα αποτελέσματα, πολλές δημόσιες & ιδιωτικές εταιρείες, τράπεζες, συνεδριακά κέντρα, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, γήπεδα και στάδια.
Το Palivos Office Center Group (P.O.C.) ιδρύθηκε το 1960 και από την ίδρυσή του έχει κατακτήσει ηγετικό ρόλο στην οργάνωση και επίπλωση γραφείων και χώρων εργασίας.
Το P.O.C. Group ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελισσόμενες απαιτήσεις επαγγελματικών χώρων εργασίας και εξασφαλίζει ένα άριστο αποτέλεσμα σε σχέση με την αισθητική, την ποιότητα, την ανθεκτικότητα, τη πράσινη βιωσιμότητα και τον φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό.
Ελληνικά